Kumpulan 2017

Stichting Indische Harderwijkers is er wederom in geslaagd om naast een goede ‘Indische’ keuken ook een aantal artiesten voor de komende Kumpulan uit te nodigen.

Op zaterdag 1 juli 2017 is iedereen van harte welkom vanaf 15.00 tot 22.00 uur. De entreekosten voor de Kiekmure bedragen € 6,00 per persoon.

Muziek en demonstratie
Allereerst treedt RAWIT, een Hoogeveense formatie op, die al verschillende optredens hebben verzorgd. Sinds kort heeft een ervaren zangeres haar debuut gemaakt, en zij zorgt met haar country repertoire voor een aangename afwisseling.
De band is ontstaan uit een groep muzikale vrienden en allen hebben zij een rijk muzikaal verleden vanuit diverse country en Indo Rock bands.

Zanger / entertainer Ray Smith begon al jong met zijn optredens in verschillende bands
De muziekstijl, disco / funk, bestond uit covers van bandjes als Massada, Time Bandits, Santana en het zogenaamde Indische repertoire.
Ray werd begin 2012 genomineerd voor de populairste Indisch-Molukse artiest.
 
Demonstratie
De Sportschool J. Van den Hoofdakker verzorgt een demonstratie van ongeveer een kwartier.
De demo wordt uitgevoerd door een aantal van onze wedstrijdkarateka’s. Waaronder een tweetal Nederlandse kampioenen die zijn uitgezonden naar het EK in Bulgarije (Matthew Martens en Oumaima Aarab - zie foto). Verder twee kata-teams (3 jongens en 3 meisjes).
 
Authentiek Indisch eten
De gasten worden culinair verwend door cateraar Heemskerk met authentiek Indonesisch eten. Een kleine greep uit het assortiment gerechten: 
  • Saté Babi/Ayam/Kambing 
  • Semur, Sayur Lodeh 
  • Bumbu Bali
  • Gado-Gado
Tenslotte kan men ook genieten van Indische snacks en koekjes zoals Loempia, Risolles, Lemper, Roti Kukus en natuurlijk Spekkoek.
 
Meer informatie: www.indischeharderwijkers.nl