Kumpulan 2016 met Melanie en Chard

Stichting Indische Harderwijkers is er wederom in geslaagd om naast een goede ‘Indische’ keuken ook een aantal artiesten voor de komende Kumpulan uit te nodigen.
 

In zaal A treden zangeres Melanie en de band CHARD op

Chard is een gezellige band die het publiek betrekt bij haar optredens. Het repertoire richt zich naar het Indisch circuit, zoals Kumpulans, Pasars en allerlei Indische feesten, maar de veelzijdige groep speelt ook op bruiloften en diner dansants. Het repertoire bestaat uit evergreens, oldies, rock ‘n roll, pop, soul, cumbia en potjo2 voor de line dance liefhebbers, country en Zuid-Amerikaans.

Daarnaast treedt ook de legendarische Melanie op. Geboren in Surabaya, Indonesië is zij als klein meisje begonnen met zingen in het plaatselijke kerkkoor, waarna ze op latere leeftijd als zangeres in een band optrad in clubs, cafés en hotels in de omgeving van Surabaya. Met de in 2009 uitgebrachte CD ‘Kerinduanku’, heeft zij haar zangcarrière in Nederland voortgezet. Haar repertoire bestaat uit merendeel bekende Indonesische songs gegoten in een modern jasje met soms een vleugje Latin, Bossanova, Swing en Reggae. Ook zijn Engelstalige songs in haar repertoire opgenomen. Melanie heeft inmiddels succesvolle optredens verzorgd in Nederland, België en Suriname. Met haar uitstraling en spontaniteit zal deze ‘mooie parel’ uit Indonesië haar publiek, vooral de vele Indische Nederlanders muzikaal bekoren. Melanie is het gezicht van het moderne en dynamische Indonesia.

Voor een hapje naar zaal C

De gasten worden in deze zalen culinair verwend door de Indonesische cateraar SINAR met authentiek Indonesisch eten. Een kleine greep uit het assortiment gerechten zijn: Saté Babi/Ayam/Kambing, Semur, Sayur Lodeh, Bumbu Bali en Gado-Gado.
Tenslotte kan men ook genieten van Indische snacks en koekjes zoals Loempia, Risolles, Lemper, Roti Kukus en natuurlijk Spekkoek.
 
Op zaterdag 9 januari 2016 is iedereen welkom vanaf 15.00 tot 22.00 uur.
De entreekosten voor de Kiekmure zijn € 6,00 per persoon.
Meer informatie: www.indischeharderwijkers.nl
Kumpulan Harderwijk 2016 met Melanie en Chard