Koorleden gezocht voor Kerst Sing Along op de Markt

Na het daverende succes van vorig jaar, zal er ook dit jaar een Kerst Sing Along op de Markt gehouden worden: één groot, knallend meezingfestijn!

Op 22 december worden bij de IJsbaan op de Markt in Harderwijk, vanaf 20.00 de vetste kerstknallers ten gehore gebracht, onder begeleiding van een live band EN een Popschool Kerstkoor!

Denk aan de echte meezingers zoals ''All I want for Christmas is you'', ''Santa Claus is coming to town'', ''Last Christmas'' en nog veel meer! Voor het koor, dat onder leiding staat van zangdocenten van de Popschool, wordt nog gezocht naar gouden keeltjes.

Zangers en zangeressen die het helemaal te gek lijkt om op een groot podium op de Markt op te treden, terwijl het hele plein uit volle borst meezingt; kunnen zich vóór 1 december opgeven. Of ze nu een leerling zijn van de Popschool of niet; iedereen mag meedoen!

De koorrepetities vinden plaats op donderdag 13 en 20 december van 19.00 tot 21.00 bij de Popschool. Aanmelden vóór 1 december via: kerstkoor@popschoolharderwijk.nl