Kom ook in actie voor het Glazen Huis

Het Glazen Huis staat dit jaar in de gemeente Apeldoorn. De bekende landelijke actie Serious Request van NPO 3FM zet zich elk jaar in voor een ‘stille ramp’. 

Het Glazen Huis 2017 vindt plaats van maandag 18 tot en met zondag 24 december. Het Marktplein in Apeldoorn vormt het decor van dit bijzondere evenement.

Harderwijk doet ook mee
Niet alleen Apeldoorn maar ook andere Veluwse gemeenten zetten zich in voor het doel van dit jaar. Burgemeester Harm-Jan van Schaik treedt hierin op als ambassadeur van de gemeente Harderwijk. Hij roept inwoners van Harderwijk op om acties te bedenken en uit te voeren, die geld opleveren voor Serious Request. De burgemeester komt graag ter plekke bij de actie kijken! Daarnaast gaat 3FM in de actieweek in verschillende gemeenten een verslag geven van de initiatieven van inwoners en organisaties. Ook Harderwijk komt dan hiervoor in beeld! 
 
Doet u ook mee?
Weet u een goede actie om geld in te zamelen? Meld u actie dan aan op de website van Serious Request. Benieuwd naar de activiteiten die in Harderwijk al zijn aangemeld? Bekijk alvast op de actiepagina van Serious Request.