Kleedjesmarkt 2015 Wijkvereniging Drielanden

Op zaterdag 5 september 2015 organiseert Wijkvereniging Drielanden traditioneel weer haar Kleedjesmarkt. Dit jaar zonder podiumoptredens, maar wel weer met een zogenaamde Mini Markt voor ondernemers en de Triasrun

De organisatie wijst op de dag van de kleedjesmarkt plaatsen toe op volgorde van aanmelden bij de stand van de wijkvereniging op het Triasplein.

Om verzekerd te zijn van een plekje op de kleedjesmarkt, dienen gegadigden zich tijdig op te geven. Ook dit jaar kunnen er weer maximaal 150 deelnemers worden toegelaten.

Naast de kleedjesmarkt, staan er ook weer de nodige attracties voor de kinderen op het programma. Een draaimolen, de altijd populaire rodeostier en een springkussen worden ter beschikking gesteld door respectievelijk Wijkvereniging Drielanden, Winkeliersvereniging Drielanden en wooncorporatie UWoon.

Dit jaar is er ook weer een Triasrun die in samenwerking met atletiekvereniging Athlos wordt georganiseerd. Een recreatieloop voor alle leeftijden met afstanden van circa 1km (‘kidsrun’), 5km en 10km. Het parcours wordt uitgezet in het centrum van de wijk, waarbij de 5 en 10km meerdere malen via de Triasgracht het Triasplein zullen passeren.
 
Tenslotte is er ook weer een Mini Markt voor ondernemers. De ondernemers staan er met producten die los staan van het gangbare assortiment dat in het winkelcentrum wordt aangeboden. Zo zal daar ook dit jaar in ieder geval weer een visboer staan, die jaarlijks aan de vraag van talrijke bewoners en bezoekers, voldoet met zijn vers gebakken vis en lekkere haring.

De aanstaande kleedjesmarkt belooft weer een leuk en gezellig evenement te worden in de wijk Drielanden.

kleedjesmarkt wijkvereniging drielanden triasrun