Kick-off Samenloop voor Hoop Harderwijk

Donderdag 29 november om 19:30 uur is de kick-off voor de SamenLoop voor Hoop Harderwijk in MFC de Bogen. 

De SamenLoop is een evenement dat geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding. Iedereen die meer wil weten, die weer mee wil lopen, mee wil helpen, wil ondersteunen op welke manier dan ook, is van harte welkom.

De enthousiaste SamenLoop voor Hoop Harderwijk organisatie, plus een paar bijzondere gastsprekers zijn aanwezig en zullen hun ervaringen en plannen delen.
 
De Samenloop voor Hoop Harderwijk wordt voor de derde editie gehouden op 20 en 21 september 2019 en zal plaatsvinden op de Stille Wei en IJsbaan. Met dit evenement willen we geld in zamelen en vieren we met zijn alle een feest van Hoop. Namelijk dat er al zoveel mensen kanker overleven en dat er iets tegen de ziekte gedaan kan worden. Elke succesvolle SamenLoop voor Hoop zorgt voor een toekomst met minder kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex)kankerpatiënten.
 
Meer informatie is te vinden op www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk. Hier kan iedereen zich inschrijven als team, vrijwilliger, eregast of sponsor. Bij twijfel, kom langs op donderdag 29 november in MFC de Bogen aan het Triasplein 11.