Kant en klaar hout

Hik je tegen het vervangen aan? Denk dan eens aan kant-en-klare kozijnen-op-maat.

De maanden met de "r" in de naam zijn weer aangebroken en dat betekent dat de weersomstandigheden veranderen. 

Dalende temperaturen, winterse neerslag en waarschijnlijk ook vorst. Dat betekent dat de buitenboel aardig wat te verduren krijgt. Zijn je kozijnen nog weerbestendig? Hebben ze slechts een likje verf nodig of moeten ze nu toch echt een keer worden vervangen? Hik je tegen het vervangen aan? Denk dan eens aan kant-en-klare kozijnen-op-maat.

Keigoed kozijn

"Het voordeel van kant-en-klare kozijnen is dat ze zo geplaatst worden, "vertelt Albert van Albert van der Horst Houthandel zelf. "Ze zijn tevens van hoge kwaliteit, omdat ze onder ideale omstandigheden worden gefabriceerd," gaat hij verder. "Daar komt bij dat je pand al snel wind- en waterdicht is. Eigenlijk alleen maar voordelen dus."

Niet standaard

Bij Albert van der Horst Houthandel is niets standaard en wordt alles in de eigen werkplaats gemaakt. Ook worden de kozijnen volledig inclusief geleverd. Dat betekent dat ze al in de grondverf of eventueel aflak staan, inclusief HR++ glas, roosters en hang- en sluitwerk. Indien gewenst lakken de heren de kozijnen ook voor je. 

Wil je dat Albert en zijn mannen eerst de boel komen opmeten?  Dat is geen probleem, ze komen graag bij je langs. Dan weet je zeker dat het goed komt! En goed om te weten, Albert van der Horst Houthandel levert ook kunststof en/of aluminium raamkozijnen, puien en deurkozijnen. Natuurlijk kun je ook terecht voor hout voor alle andere toepassingen in & om je huis.

Bron: Bold Projecten
 

Houthandel Albert van der Horst B.V.

Adresgegevens

Rodeschuurderwegje 18
3853 LS Ermelo

Telefoon

T. 0341-552174

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.30 uur
Di 7.30 - 17.30 uur
Wo 7.30 - 17.30 uur
Do 7.30 - 17.30 uur
Vr 7.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info