Kaartverkoop voor 'Harderwijkse Oudejaarsconference' gestart!

Ieder jaar kijken er ontelbaar veel mensen naar de verschillende oudejaarsconferences. Hoe leuk zou het zijn als de conference waarnaar je dit jaar gaat kijken, óók over onze eigen stad gaat? Over gebeurtenissen die invloed op je hebben gehad, die je hebt toegejuicht of waar je juist volkomen tegen was.

Op donderdag 13 december vindt de ‘Harderwijkse Oudejaarsconference 2018’ plaats

Een avondvullend programma door, voor en over Harderwijk. Tim Smit neemt je mee door 2018: van groot tot klein nieuws en een boel vrijheid van meningsuiting. Hij staat stil bij hoogte- en dieptepunten uit wereld, Nederland én uit Harderwijk. Een spraakmakende avond die je als Harderwijker niet wil missen!

Bestel hier uw kaarten. 

Kan de microfoon aan?’
Wie herinnert zich niet het moment dat Thierry Baudet zijn twee zeteltjes in de Amsterdamse gemeenteraad had gewonnen en zijn achterban wilde toespreken. Zijn microfoon stond niet aan en gek dansend bleef hij maar op de melodie van het nummer op de achtergrond herhalen: “Kan de microfoon aan?”

De ‘Harderwijkse Oudejaarsconference 2018’ gaat over precies dát. Kan de microfoon aan? Mogen we alsjeblieft iets zeggen?

Tim Smit pakt zijn kans. Tijdens de conference staat de microfoon AAN.  Hij gaat het hebben over de Harderwijkse koopzondag, het Bargje, de tiny houses en het nieuwe boulevardgebied.  Maar ook over de dividendbelasting, de nieuwe privacy wet, Bert en Ernie, het drama in Oss en polderterrorisme.
 
Maar als we het over al die dingen hebben én de microfoon staat aan… tot wie richten wij ons dan? Als kersverse vader richt Tim zich tot zijn zoon. De volgende generatie.
 
Een voorstelling van twee keer 45 minuten met conference, kleine en grote liedjes, dans en daarna met een goed gevoel het nieuwe jaar in.
 
De Harderwijkse Oudejaarsconference vindt op donderdag 13 december om 20:15 uur plaats in Theater Harderwijk. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van het Theater Harderwijk. 

Harderwijkse Oudejaarsconference