Kom jij ook naar de jubileummusical van het CCNV?

Het CCNV (Christelijk College Nassau Veluwe) in Harderwijk bestond op 9 september 2019 100 jaar. Het CCNV viert dit bijzondere jubileum gedurende het hele schooljaar met tal van activiteiten. Eén daarvan is de musical BLACK-OUT – de trip die je (niet) wilt maken -. Een ‘CCNV Original’. (Bekijk de trailer)

BLACK-OUT vertelt het sinistere, tragisch romantische en spannende verhaal dat niemand tot nu toe durfde te vertellen en zijn donkere oorsprong vindt in de lange en duistere geschiedenis van het CCNV.

Na het bezoeken van de voorstelling zal niemand ooit nog op een normale manier door school lopen. Thema’s als vriendschap, onbereikbare (jeugd-) liefde, hoe ver ga je voor een ander en welke gevolgen hebben kleine beslissingen passeren de revue in een mooi vormgegeven volwassen voorstelling die 3 keer wordt opgevoerd in het Theater Harderwijk.

Er wordt achter de schermen (door zo’n 50 mensen – o.a. (oud-) leerlingen -) al enkele maanden hard gewerkt om het originele, speciaal voor deze gelegenheid geschreven, script (inclusief 14 indrukwekkende originele songs) optimaal tot zijn recht te laten komen. Het CCNV heeft een eigen theaterhavo-opleiding en heeft kunst- en cultuuractiviteiten dus diep in haar DNA zitten. Om iedere theaterliefhebber kennis te laten maken met wat de leerlingen van het CCNV kunnen neerzetten is deze jubileummusical voor iedereen toegankelijk. Kaartjes kunnen gereserveerd worden via Theater Harderwijk.

De voorbereidingen zijn ook te volgen op Instagram: black.out.2020.

Voor leerlingen van school is de toegang gratis. Leerlingen kunnen zich aanmelden via de link die zij vanuit school toegestuurd hebben gekregen.

Ouders, vrienden en overige familieleden kunnen zich zowel via de link die zij vanuit school hebben ontvangen, als via de website van het Theater Harderwijk, aanmelden.

Bekijk de trailer om alvast een beetje in de stemming te komen.

Voorstellingen:
  1. Maandag 17 februari 2020 (20.00 uur – 21.45 uur)
  2. Dinsdag 18 februari 2020 (20.00 uur – 21.45 uur)
  3. Donderdag 20 februari 2020 (20.00 uur – 21.45 uur) 
Het theater is open vanaf 19.15 uur. Er is geen pauze. Toegangsprijs € 7.50 inclusief consumptie.
 

100 Jaar CCNV

Adresgegevens

Stationslaan 26
3842 LA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-436170

Meer info