Jong talent geeft Hanzeconcert op zondag 4 oktober

In de Huiskamer van Cultuurkust in Het Oude Stadhuis kan elke eerste zondag van de maand genoten worden van een Hanzeconcert.

Op zondag 4 oktober staat jong talent centraal! Mariëtte Koens (klarinet) en Lisa Angelia Tanto (piano), beide student aan het conservatorium van Utrecht, spelen werken van Chopin, Baermann, Mozart en Reade.

Mariëtte Koens, in 2000 geboren in Maarn, speelt sinds negenjarige leeftijd klarinet. Begin september 2018 begon Mariëtte aan de Vooropleiding Klarinet in Amsterdam en sinds september 2019 studeert zij bij Harrie Troquet aan het Utrechts conservatorium. In 2015 werd Mariëtte concertmeester in een projectorkest, later bij Harmonie Manderen, waar zij ook mocht soleren. Sinds 2017 is zij verbonden aan het Nationaal Jeugd Harmonie Orkest en het Amersfoorts Jeugd Orkest; waar zij tot drie keer toe een soloconcert voor orkest mocht spelen. Sinds 2019 is Mariëtte vast lid bij Jeugdorkest Nederland. 
 
De 20-jarige Lisa Angelia Tanto is afkomstig uit Indonesië en studeert aan het Conservatorium van HKU Utrecht bij Klára Würtz. Ze heeft zowel in Indonesië als in Nederland masterclasses gevolgd en met professionele pianisten gespeeld, waaronder Wolfgang Schmitt-Leonardi, Alexander Ullman, Pascal Rogé, Nazareno Feruggio, en Hans Eijsackers. Ze heeft opgetreden in het mini Liszt Festival van HKU Utrecht en heeft verscheidene prijzen gewonnen in piano competities in Indonesië en China.
 
I.v.m. de corona maatregelen kunnen maximaal 20 bezoekers bij het Hanzeconcert aanwezig zijn. Wees er dus snel bij!
 
Hanzeconcert - Mariëtte Koens (klarinet) en Lisa Angelia Tanto (piano)
zondag 4 oktober 2020
Huiskamer Oude Stadhuis, Markt 1, Harderwijk
11.30 - 12.00 uur: inloop
12.00 - 13.00 uur: concert
13.00 - 14.00 uur: lunch

Tickets: € 20,-  (inclusief lunch en kop koffie/thee)
Te verkrijgen via de Ticketshop van Cultuurkust: www.cultuurkust.nl