Jeffrey Migchelsen is gekozen tot Harderwijker van het Jaar 2019

De Harderwijkse Herensociëteit organiseerde vrijdagavond 13 december voor de 16e keer de verkiezing Harderwijker van het Jaar.

Harderwijker van het jaar 2019 Jeffrey Migchelsen
(Foto Anneke Immink)

Als aanjager en bedenker van veel projecten en initiatieven vanuit de Popschool maakt hij het voor ons hele Popschoolteam mogelijk om resultaten neer te zetten.

En door een constructieve rol in het Harderwijkse cultuurlandschap te spelen en ook buiten dat landschap de samenwerking te zoeken, muziekonderwijs voor iedereen toegankelijk te maken.

Uit het juryrapport:

“Jeffrey Migchelsen is de grote motor achter de Stichting Popschool Harderwijk. De Popschool is van groot belang voor de talentontwikkeling van jonge en volwassen muzikanten uit Harderwijk en Jeffrey is door zijn grote betrokkenheid en bezieling ook een stimulans voor beginnende bands.

Inmiddels heeft de Popschool ruim 500 leerlingen en 21 docenten. Onder de veelzeggende naam “Faders Up” heeft Jeffrey in regionaal verband een muziekproject opgezet waarbij zelfontplooiing, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling d.m.v. muziekbeoefening centraal staat.
Jeffrey heeft ook aan de wieg gestaan van culturele projecten in Harderwijk zoals het Donkere Dagen Festival en heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de opzet van de “Stad Als Podium”.

Hij zit vol plannen en werkt met enthousiasme aan “Muziek in de Wijk” en aan een concert op het water waar pop en klassiek elkaar zouden moeten ontmoeten. We zullen zeker nog veel van deze enthousiaste Harderwijker horen. (Bron: Popschool Harderwijk)