Inschrijving Zomervakantieweek en Huttenfeest van start

Zorgdat organiseert in de eerste week van de zomervakantie de Zomervakantieweek. Heb je kinderen tussen de 8 en 12 jaar? En kunnen jullie door omstandigheden niet op zomervakantie? Dan is de Zomervakantieweek misschien iets voor je kind. Je zoon of dochter kan dan toch een paar dagen plezier beleven samen met leeftijdsgenootjes.

De zomervakantieweek is dit jaar op dinsdag 23 juli, woensdag 24 en donderdag 25 juli. We doen leuke dingen. Opgeven kan door het aanmeldingsformulier op in te vullen en in te leveren of te mailen naar Zorgdat.

De kosten voor de Zomervakantieweek bedragen € 20,- p.p. Dit is inclusief eten en drinken en activiteiten. Heb je weinig geld te besteden en wil je een kind opgeven? Neem hiervoor contact op met Maarten van Gilst of Casper van Dam via buurtsportcoach@zorgdat.nl of 0341-434656. Als je hiervan gebruik maakt, hoef je dit niet te verantwoorden. Het is op geen enkele manier zichtbaar welke kinderen gebruik maken van een vrijkaartje.

Huttenfeest

Je ziet ’t groeien. Eerst een paar planken en pallets. Maar het wordt steeds groter. Het maakt de kinderen fanatiek. Dat zie je aan hun gezichten. Puntje van de tong uit de mond. Zó druk met bouwen. Het jaarlijkse Huttenfeest moet je écht een keer beleven. Het Huttenfeest is dit jaar op 27, 28 en 29 augustus.

Meedoen kost 12,50 euro per kind. De inschrijving start a.s. maandag 24 juni om 10.00 uur. Het inschrijfformulier is hier te vinden. Je kan maximaal vier kinderen per keer inschrijven en de betaling gaat via Ideal. 

Vrijkaartjes voor als je weinig hebt te besteden

Let op: heb je weinig geld te besteden en wil je een kind opgeven? Informeer naar één van de honderd vrijkaartjes. Die hebben we mede dankzij palletbedrijf De With Pallets, onze sponsor. Als je hiervan gebruik maakt, hoef je dit niet te verantwoorden. Het is op geen enkele manier zichtbaar welke kinderen gebruik maken van een vrijkaartje. Het aanvragen gaat via Else van Werven.
E-mail: elsevanwerven@zorgdat.nl, telefoon: (0341) 43 46 56.