Hoofdkantoor Timeflex verhuist naar Amsterdam

Met ingang van 1 oktober is het hoofdkantoor van Timeflex gevestigd aan het Museumplein in Amsterdam. 

Het gaat om een strategische keuze, genomen met het oog op verdere groei en professionalisering. De helpdesk blijft gevestigd op de huidige locatie aan het Westeinde in Harderwijk.

Timeflex wordt in het nieuwe hoofdkantoor omringd door een groot aantal bedrijven die innovatief zijn in hun eigen sector. “Dit is dus de ideale voedingsbodem voor de verdere ontwikkeling en groei”, aldus Maarten van Panhuis, directeur van Timeflex. “Wij zijn namelijk zelf voortdurend bezig met innovatie. Denk bijvoorbeeld aan de campagne kloptmijnloon.nl, het payrolling-concept voor voetbalclubs én het platform voor werkgevers dat wij binnenkort lanceren. De arbeidsmarkt verandert en wij lopen daarin graag voorop.”


Groei

Timeflex heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. “De vraag naar flexibel personeel neemt al enige jaren flink toe”, motiveert Van Panhuis. “Veel mensen denken dat dit van voorbijgaande aard is, maar dat is een misvatting. De flexibilisering blijft toenemen. Dat is enerzijds het gevolg van de individualisering: mensen willen – veel meer dan twintig jaar geleden – zoveel mogelijk zelf regelen, ook op het gebied van werk en inkomen. Anderzijds is dit het gevolg van de optimalisatieslag bij bedrijven. Zij nemen niet meer mensen aan dan zij echt denken nodig te hebben. En bij pieken in de klantvraag doen ze een beroep op de flexibele schil. Wij bieden flexibele arbeidszekerheid, voor werkgevers én werknemers.”

Personeelszorg 

Tot de opdrachtgevers van Timeflex behoren grote landelijke organisaties in vrijwel alle branches: van retail en horeca tot seizoensgebonden sectoren en callcenters. “Wij kunnen hen compleet van dienst zijn op het gebied van payrolling, salarisadministratie en HRM-advies”, aldus Van Panhuis. “Wij kijken niet alleen naar de organisatie, maar ook naar economische- en brancheontwikkelingen en de constante wijzigingen wet- en regelgeving. Samen met de klant zoeken we naar de beste oplossing. Dat kan payrolling zijn, maar als dat geen goede oplossing is, dan kijken we naar een andere invulling. Wij gaan namelijk voor langdurige klantrelaties, want dat levert voor beide partijen het meeste rendement op.”

Timeflex is aangesloten bij brancheorganisatie NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en Stichting Normering Arbeid. De organisatie voldoet aan de NEN 4400-1-normering.