Het nieuwe theaterprogramma is bekend!

Maandag 14 mei is het programma van seizoen 2018-2019 gepresenteerd aan de Vrienden en relaties van Theater Harderwijk. Tot dinsdag 22 mei hebben zij voorrang bij het boeken van kaarten, vanaf dinsdag 22 mei 12:00 uur is het voor iedereen mogelijk om kaarten te reserveren!

 

Een kleine greep uit het nieuwe aanbod (het volledige programma kunt u natuurlijk online vinden: www.theaterharderwijk.nl):

Guido Weijers met zijn Oudejaarsconference, Tineke Schouten, Javier Guzman en Richard Groenendijk in het genre cabaret. Voor de kinderen komen Peppa Pig, Woezel & Pip en Juf Roos naar Theater Harderwijk. De muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de 3JS met een kerstprogramma, de musical Op Hoop van Zegen en JEANS. Jandino komt dit jaar met een klucht, de dames van OPVLIEGERS zijn terug en het toneelstuk Late Lente met Ellen Pieters is echte een aanrader in het genre toneel.

Dit jaar ziet u meer ‘specials’ dan voorheen. Dat zijn bijvoorbeeld theatercolleges en lezingen. In dit genre verwelkomen wij MR. Gerard Spong, Charles Groenhuijsen en trendwatcher Richard van Hooijdonk.

De Theaterkassa is geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13:00 uur tot 15:00 uur. Reserveren online kan 24 uur per dag.