Het ga je goed ouwe peer!

Veel mensen kennen Univé van Daar plukt ú de vruchten van en Zonder winstoogmerk. Van autostickers op de achterruit en als supporter van sport. En daar zijn we blij om, want dit zegt veel over ons en waar we voor staan.

Maar we zijn ook bekend van het logo met de appel en de peer. En dat gaat vanaf vandaag veranderen. 

Die goeie ouwe peer, die is niet meer. Na 25 jaar trouwe dienst hebben we onze oude huisstijl vervangen door een nieuwe look.

Want de wereld verandert. Guldens werden euro’s en worden bitcoins. Stoom werd benzine en wordt elektrisch. En al die tijd was Univé er al bij. Waar we ooit samen stallampen controleerden op de hooizolder, bieden we nu een cybercrime verzekering, een app voor 24/7 bereikbaarheid en Langer Thuis-coaches voor ouderen.

We leven in een tijd van nieuwe risico’s en het zelf online regelen. Maar ook in een tijd van meer voor elkaar doen en hulp bieden in de buurt. We investeren jaarlijks in vele initiatieven in de lokale samenleving van onze leden. En dat blijven we doen.

Al sinds 1794 willen we meer zijn dan een verzekeraar alleen. Een coöperatie, gebruikmakend van nieuwe technologie en vanuit de traditie van saamhorigheid. Zo bieden we de zekerheid van elkaar helpen. Vanuit de kracht van onze geschiedenis, maar altijd gericht op de toekomst. 

Daar plukt ú de vruchten van!

Unive dichtbij Harderwijk nieuw logo

Univé Dichtbij - Harderwijk

Adresgegevens

Verkeersweg 7
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 088-1815000

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info