Het evenementenplatform van en voor evenementenorganisatoren is sinds vandaag online!!

Het platform evenementharderwijk.nl biedt evenementenorganisatoren de mogelijkheid om eenvoudig met elkaar in contact te komen. 

Via het platform kunnen vragen gesteld worden in een groep. Kennis en ervaring kunnen gedeeld worden en er is een forum voor een gezamenlijke marktplaats

Heeft u een idee over een evenement en zoekt u medestanders, stel uw vraag in de groep. Heeft u hulp of expertise nodig bij het organiseren van uw evenement, zoek dan contact via de community.

Voor vragen over regelgeving en vergunningen kunt u nog steeds terecht bij de gemeente via het mailadres (evenementen@harderwijk.nl) .
Het evenementenplatform is één van de initiatieven uit het evenementenbeleid dat de gemeenteraad in 2017 heeft vastgesteld. De afgelopen maanden hebben vertegenwoordigers van evenementen, Heerlijk Harderwijk en de gemeente gezamenlijk bijgedragen aan het realiseren van dit platform.

Het merendeel van de evenementenorganisatoren in Harderwijk/Hierden is bij het platform bekend en ontvangt  binnenkort een mailtje met inloggegevens. Bent u nog niet bekend bij het platform en wilt u toegang, stuur dan een mailtje naar (evenement@bureaubinnenstad.nl) met uw verzoek.