Het boek Uitzicht, het onstuimige leven van Adri de Visser uit Harderwijk

Op 1 december 2020 verschijnt het boek Uitzicht, het onstuimige leven van Adri de Visser. De internationaal bekende natuurfotograaf Adri de Visser werd 8 jaar geleden neergeschoten in Nairobi (Kenia). Zes kogels veranderen zijn leven dramatisch. 

Hij raakt volledig verlamd en vrijwel blind en daardoor voor honderd procent afhankelijk van hulp. Met het aangrijpende levensverhaal van haar achterneef  over licht terugvinden in de duisternis debuteert Julia van Miltenburg als schrijfster.

 Op 17 november 2012 krijgt Adri de Visser in de vroege avond van Nairobi zes kogels op hem afgevuurd. Een ervan raakt een zenuw in zijn nekwervel, een andere raakt zijn goede oog. Vanaf dit moment is Afrika-liefhebber en ondernemer Adri in één klap vrijwel blind en heeft een hoge dwarslaesie. De onafhankelijke Harderwijker raakt alles kwijt wat hem dierbaar is. Zijn bedrijf, zijn fijne huis gelegen in de bossen van de Veluwe, zijn bevlogen hobby natuurfotografie en zijn jaarlijkse drie maanden durende reizen door het wilde Afrika. In luttele seconden staat de wereld van de Visser en zijn steun en toeverlaat Regine plotseling op zijn kop. Niets is meer hetzelfde.
 
Na een lange en moeizame revalidatie komt Adri de Visser terug in een voor altijd veranderde wereld. Voor altijd gekluisterd aan bed en rolstoel en voor de volle honderd procent afhankelijk van hulp. Op miraculeuze wijze weet Adri samen met zijn Regine het leven weer inhoud te geven. In dit boek geeft Adri een onvoorwaardelijke inkijk in zijn oude en nieuwe leven. Van de talloze mooie momenten in Afrika tot het noodlottige moment dat alles in elkaar stort op die bewuste avond. Een persoonlijk verhaal over licht terugvinden in volledige duisternis.

Het boek is te pre-orderen via www.adridevisser.nl

Boek Uitzicht natuurfotograaf Adri de Visser