Heerlickheijd in Ermelo kleurt roze

Dit weekend zijn de "Formule 1 Vrouwen" te gast in de Heerlickheijd. Vrouwen die gepassioneerd zijn van de Formule 1. 

“Bij elk uitje zoek ik het stoere, het vrouwelijke maar ook de sfeer wat bij ons past en daarom heb ik gekozen voor de Heerlickheijd”, aldus Svenja Tillemans, bedenker van de Formule 1 Vrouwen.

Het is een hechte club die veel met elkaar onderneemt. Ze gaan weekendjes weg en bezoeken races. De Formule 1 Vrouwen zijn herkenbaar aan hun roze tenue, waardoor zij ook wel Pink Army worden genoemd.

Vanmorgen keken ze vanaf 06:00u gezamenlijk de race in Japan, op een groot scherm in de sfeervolle Library in de Heerlickheijd. Speciaal voor deze race droegen de vrouwen een roze kimono. “Erg leuk dat de Formule 1 Vrouwen dit weekend bij ons zijn. Elke gast en happening heeft onze volle aandacht. We zetten net dat stapje extra waarmee we het verschil maken. Vandaar dat er bijvoorbeeld roze stoelen in de Library staan”, aldus Monique Ebbers, sales executive van de Heerlickheijd. “En hoe leuk, de roze kers op de taart.

De redactie van Hart van Nederland was net zo enthousiast als wij en hebben vanmorgen opnames gemaakt”, aldus Monique. Heerlickheijd kleurt roze, tezamen met de Formule 1 Vrouwen.

Formule 1 vrouwen kijken de race in Japan bij de Heerlickheijd in Ermelo