Hardlopen is gezond en lopen is in

Regelmatig start AV Athlos weer nieuwe groepen voor beginners. Er is een startersgroep die tweemaal per week 's avonds traint. 

Beginnen met hardlopen dit najaar bij Athlos

De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is.De cursus duurt drie maanden. De bedoeling is dat je na deze drie maanden een half uur of langer achter elkaar kunt hardlopen en een afstand van minimaal 5 kilometer zonder te stoppen kunt overbruggen.

 Avondgroep;

  • Startdatum maandag 4 september 2017
  • Maandag- en woensdagavond
  • Tijd; maandagavond    19.00 – 20.30 / woensdagavond  19.00 – 20.30
  • Contactpersoon: Geke Doornhof 06-30649839 [email protected] (voorkeur voor mailen)
De kosten bedragen voor de gehele cursus van 3 maanden eenmalig € 40,00. Hierbij is inbegrepen een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden alsmede een kop thee of koffie na de training en eventueel een warme douche als je dat prettig vindt.

Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden kom je automatisch in de “doorstart-groep”. In deze periode wordt je voorbereid om in te kunnen stromen in een regulier loopgroep, waarbij het duurvermogen wordt uitgebreid naar 10 km lopen.

Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en een bos om te trainen in de directe omgeving. Daarnaast beschikken wij over een schitterende nieuwe accommodatie met prachtige kleedruimten, waarin ruim voldoende douchegelegenheid. Na de training heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig na kletsen. 

Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen? Het kan, dat hebben velen voor jou bewezen