Harderwijker molen versterkt kerstsfeer rond de haven

Er wordt hard gewerkt rond de havens van Harderwijk. De nieuwe Vischafslag is bijna klaar, maar in het gebied van het Waterfront staat nog heel wat te gebeuren. 

Maar als een baken van rust en kracht staat daar de molen, waarvan de wieken op gezette tijden trots hun rondjes draaien. Na alle verlichte botters doet nu ook de molen mee in de kerstsfeer rond de Vissershaven. In de wieken is een grote kerstster opgehangen, die nu op grote hoogte Harderwijk overziet en op veel plaatsen te zien is.

Harderwijkse haven in kerstsfeer
Dat betekent eventjes geen draaiende wieken, maar wel is de molen open: op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur. En in de kerstweek zijn we open op woensdag 23 december van 12.00 tot 17.00 uur! U bent van harte welkom om de molen te bekijken (gids is aanwezig) of om allerlei artikelen rond meel etc. te kopen.

De Harderwijkse molenstichting is een gezellige club met zo’n 50 vrijwilligers, maar daar kunnen er altijd (graag zelfs) nog wel wat bij.

Dus als u wat met uw vrije tijd wil, u bent welkom als vrijwilliger bij onze Harderwijkse molen. Voor meer informatie zie onze website: www.harderwijksemolen.nl/molen-de-hoop/vacatures