Harderwijk schaatst! (video)

Afgelopen donderdag werd om 19.00 uur de elfde editie van Harderwijk op IJs geopend door ijsprins Dani Mons die de kleurwedstrijd van Harderwijk op IJs won. 

Met feestelijke lampen in het ijs, een nieuwe Panda beer en IJsbeer bij de pinguïns en met de juiste muziek was het dan eindelijk weer zo ver. Harderwijk en omgeving geniet 5 weken lang van schaatsen!

Het eerste weekend werd er meteen gretig gebruik gemaakt van de ijsbaan in het centrum. Disco on Ice op vrijdagavond, de gratis schaatslessen op zaterdagochtend, het gratis peuterschaatsen tussen 11.00 uur en 12.30 uur op zaterdag en het vrij schaatsen tot 21.00 uur. Ook op de eerste koopzondag van Harderwijk op zondagmiddag was het gezellig druk op en rond het ijs met een licht zonnetje aan de lucht. Ook in de tent is het gezellig en druk. Heerlijke hapjes en drankjes staan klaar en dus is het er goed toeven.
 
Doordeweeks staan de dagen overdag in het teken van het schoolschaatsen. Ook maken de eerste bedrijven gebruik van hun afgehuurde bedrijfsblokken en wordt de eerste sponsoravond een feit. Zelf een rondje met je vrienden op het ijs maken kan ook, want er staan verschillende vrije schaatsenblokken op het programma. Denk er ook nog even aan dat je een 10 rittenkaarten voor het vrij schaatsen kan kopen, zodat je ook nog eens met korting het ijs op kan op alle vrijschaats momenten.
 
Zet ‘m in de agenda; tot en met 6 januari 2018 ijspret in Harderwijk. Check ook even de website www.harderwijkopijs.nl voor openingstijden en verdere informatie.
 

De Hypotheekshop

Overhoff Telecom & ICT
Ekris BMW dealer MINI dealer
Van Drunen Installatiegroep B.V.
Houthandel en Machinale houtbewerking Albert van der Horst Ermelo
Fotostudio Merjenburgh Harderwijk
Multicopy Harderwijk
Tomassen Reclame
iQOUNT adviseurs en accountants
Carpe Diem Bloembinders
Klaassen Bedrijfstextiel
Shell Witkamp Benzine Stations Oranjelaan en Stadsdennen
Reclame Sukses Harderwijk
Italiaans Restaurant Da Gabriele