Harderwijk live: Top 2000 live

Plaatjes draaien kan iedereen maar de juiste plaat, op het juiste moment, met het juiste volume en op een manier gebracht waar iedereen enthousiast van wordt.

DJ-ing is een vak, een oud ambacht dat maar weinig DJ’s nog beheersen

Jarnoo is één van de beste allround DJ’s en sfeermakers van Nederland. Hij beheert alle disciplines het draaien, sfeer maken, entertainen en zeker ook het presenteren. DJ’s die niet durven praten, niet verstaanbaar zijn en stil met hun koptelefoon op staan zijn er inmiddels meer dan voldoende. Jarnoo kan werkelijk alle muziekstijlen draaien voor elke gelegenheid.

Diss Nie Okay! – 21:30 – 23:30 uur
DNO is niet gelikt, zij likken!” Met een “in your face” live-show, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden, zijn ze een welkome afwisseling in het coverbandcircuit en aan je ontbijttafel de volgende ochtend.

Diss Nie Okay heeft al bewezen dat ze thuis horen op de grotere festivals en podia. Zo hebben ze o.a. gespeeld op de Zwarte Cross, Oerrock Festival, Mainstage TT Nacht Assen, Koningsdag Grote Markt Groningen en tijdens de Roadtrip van het Sziget Festival in Budapest. Ook heeft de band zijn sporen achtergelaten bij radiozenders 3FM, Radio538 en de vele dorps – en studentenfeesten in heel Nederland.

In 2018 toert Diss Nie Okay als volledige productie met Twinxx special effects.
De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek. De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.