Harderwijk Live: Dance Classics Party Request

Met een waanzinnige liveshow vol interactie, special effects, een overweldigende licht- en lasershow, beleef je samen met Turn Up The 90’s een wilde achtbaanrit door de jaren 90 die je naar adem zal doen snakken!

In deze avondvullende actieshow wordt je door meer dan 100 dancehits uit de 90’s overdonderd, allemaal gemixt tot elkaar in hoog tempo opvolgende mash-ups en live gespeeld door de beste muzikanten uit de scene.

Turn Up The 90’s garandeert met 7 ervaren topmuzikanten en hun rock&roll attitude dat zij ieder feest op zijn grondvesten zal doen schudden. Verwacht veel en je krijgt nog meer, dat is het motto van deze explosieve bende. Deze high energy spektakelband tilt entertainment naar the next level en brengt je als een wervelwind met veel fun en power terug naar de 90’s.
  • Kidz DJ- 16:00 – 18:00 uur
  • DJ Mikes! – 18:00 – 20:00 uur
  • Turn up the Ninties Band – 20:00 – 23:30 uur
  • Disco Daddies – 20:00 – 23:30 uur
Misschien nog in de luiers, maar zeker niet nat achter de oren! De Disco Daddies (niet doorvertellen) stammen uit de discotijd.

Maar laat je geen zand in de ogen strooien, dit dynamische DJ-duo gaat samen nog geregeld op stap om ieder feestje van een vaderlijke les in vreugde, feel-good en soepele moves te voorzien.

Hoe? De Disco Daddies zijn échte gastheren, die het publiek als familie omarmen en vermaken. Met diepe wortels in de horeca staat gastvrijheid bij deze mannen dan ook nog met hoofdletters op de Maxi-Cosi geschreven…

De muziek? Lekkere platen van toen én nu, maar altijd in een lekkere dansbare jas. Én, met een kleine knipoog naar het Disco-tijdperk.

Met kleurrijke gimmicks, gadgets en een brede glimlach nemen deze serieuze papa’s zich voor één avond allesbehalve serieus.