Harderwijk Anders opent “tijdelijke Ambassade”

Lokale partij Harderwijk Anders had bij de verkiezingen in 2014 een leegstaand winkelpand in gebruik aan de Smeepoortstraat dat zij het campagnehuis noemden. 

In verband met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart aanstaande heeft de partij opnieuw een winkelpand weten te bemachtigen, dit keer op de Markt naast het pand van bakker Bart.

De lokalen noemen het “de tijdelijke Ambassade van Harderwijk Anders”.  Passanten kunnen binnen een kopje koffie of thee krijgen met andere koek, want dat is de slogan van Harderwijk Anders. Lijsttrekker Gert-Jan van Noort: “Het is fijn om een warme, droge plek te hebben waar je met mensen in gesprek kunt gaan over Harderwijk en Hierden in plaats van op straat in de kou”.

De ambassade zal regelmatig geopend zijn maar in ieder geval op de zaterdagen voor de verkiezingen. Ook zullen er regelmatig activiteiten georganiseerd worden. Op de tijdstippen dat het de mensen van Harderwijk Anders niet aanwezig zijn in het pand zijn ze in ieder geval te bereiken op een eigen telefoonnummer en via whatsapp op 06-57883882.