Gratis zeilles jeugd en volwassenen bij de Randmeren

Gratis een zeilles volgen? Dat kan het tijdens het Paasweekend. De Randmeren organiseert Gratis lessen voor jeugd (Optimist en Topaz Uno) en volwassenen (Polyvalk en Fox 22): zaterdag-, zondag en maandagmiddag (13.30 - 16.30 uur).  Schrijf voor 1, 2 of 3 middagen in via onze website www.derandmeren.nl.

Voorjaar 2017: haal nog voor het seizoen je Vaarbewijs!

Het cursusprogramma van De Randmeren Zeilschool en Bootverhuur:
Vaarbewijs I : donderdag  30 mrt., 6, 13, 20 april, 11, 18 mei
Basiscertificaat Marifonie:  dinsdag  7, 14 maart

Een Vaarbewijs is nodig als je met een snelle motorboot of een schip langer dan 15 meter het water op wil. Veel van onze cursisten deden de cursus alleen om meer over de verkeersregels, de betonning , de techniek en het manoeuvreren met een boot te weten te komen. Meer kennis van de theorie om met meer plezier en zekerheid te varen.  Ook iets voor u?  Opgeven kan door het invullen van ons contactformulier dat op onze website www.derandmeren.nl te vinden is.  

Lesprogramma  2017

Het lesprgromma voor hetseizoen 2017 staat al weer op onze website. Er zijn veel cursusvariaties mogelijk: van weekendcursussen, lesseries van 5 lessen op donderdagavond, zaterdag- en zondagmorgen tot de vertrouwde lesweken in de zomervakanties. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid van lesseries van 10 lessen in het voorjaar op de donderdagavond, zaterdag- en zondagmorgen.

Kijk voor meer info op onze website www.derandmeren.nl of bel ons even op 06-23515674.

 Inschrijven voor 16 april: 10% vroegboekkorting!