Gezocht: Sportkampioenen!

Ken jij een jonge sporter of sportteam die een bijzondere prestatie heeft geleverd? Je kunt hem of haar nu aanmelden voor het ‘Sporttalent van het jaar’ of ‘Sportteam van het jaar’.

Denk bijvoorbeeld aan een jong, veelbelovend talent in uw vereniging of een team wat gepromoveerd is. Voor de verkiezing sporttalent van het jaar zijn er twee categorieën, sporters tot 12 jaar en van 12 tot en met 18 jaar.

Sportvrijwilliger
Tijdens de sporthuldiging zetten wij ook sportvrijwilligers in het zonnetje. Ken u een vrijwilliger die van bijzondere waarde is voor uw sportclub? Meld diegene dan aan voor de verkiezing ‘Sportvrijwilliger van het jaar’.
 
Sporthuldiging

Tijdens de huldiging reiken wij zoals elk jaar de individuele sportpenningen uit aan sporters die in het sportseizoen 2016-2017 Nederlands, Europees en de Wereldkampioenschappen hebben behaald. De spelregels voor de sporthuldiging vindt u op www.harderwijk.nl/sport.
 
Aanmelden
U kunt sporters, sportteams en vrijwilligers tot 1 juni aanmelden bij Anneke Bruining via [email protected]. Stuurt u voor de aanmelding van een individuele sporter ook de officiële uitslagenlijst mee. En als u iemand aanmeldt voor een verkiezing, stuurt u dan een motivatie voor de aanmelding mee.

De huldigingen vinden plaats op vrijdagmiddag 23 juni in sporthal Stadsweiden aan de Kamillemeen.