Gewicht geven aan Geluk: Inclusief in de wijk met geluk - Joost Witlox

Geluk, dat waar men van gaat zingen. Het is eigenlijk gek dat geluk nog extra gewicht nodig heeft. Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn dat de inzet van hulpverleningsorganisaties gericht is op mensen gelukkig maken. In de praktijk zien ze dat het vaak gaat over mensen minder ongelukkig maken.

Met Inclusief in de Buurt werken, inwoners, professionals en bestuurders samen om vanuit positieve gezondheid te werken aan geluk

In de workshop worden ervaringen gedeeld en prikkelende vragen besproken. Ook stellen ze de Gouden Mannen aan jullie voor.

Het programma ‘Gouden Mannen' is er op gericht om de sociale weerbaarheid, zelfredzaamheid en persoonlijke effectiviteit van kwetsbare mannen te vergroten.

Stichting Gouden Mannen wilt de positie van mannen bevorderen, met bijzondere aandacht voor die mannen die in een kwetsbare positie zitten of daarin dreigen terecht te komen. Door het opstellen van Persoonlijk Plan, het bieden van begeleiding en het verzorgen van diverse cursussen geven wij kwetsbare mannen meer zelfregie en grip op hun eigen leven. Deelnemers leveren daarnaast zo veel mogelijk naar eigen vermogen hun bijdrage. Bij Gouden Mannen stimuleren deelnemers elkaar zich in te zetten als vrijwilliger: voor elkaar, voor Gouden Mannen en voor de buurt.

https://www.kringwijs.nl/processen-faciliteren/wijkexpeditie/

Aanmelden Joost Witlox

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Harderwijks Geluk Gewicht geven aan Geluk