Fysio Frankrijk blijft in de wijk

Karlijn Boonen gaat met haar Fysiotherapiepraktijk Frankrijk verhuizen. Van de Elsweg naar de Krommekamp. Vanaf maandag 2 juli is het pand boven Apotheek de Akker het nieuwe onderkomen.

Karlijn Boonen is sinds vier jaar eigenaar van de praktijk. “Ik werk er al acht jaar, de eerste drie jaar in loondienst, gevolgd door een jaar maatschap. Daarna kwam de mogelijkheid de praktijk over te nemen.”

Karlijn wist toen al dat ze niet aan de Elsweg kon blijven. “Dat wist ik al op het moment dat ik de praktijk overnam. Maar ik wilde zo graag in de wijk blijven, dat ik bleef zoeken naar een geschikt pand.” Net toen het er naar uit zag dat ze toch praktijkruimte moest zoeken buiten wijk Frankrijk, nam Apotheek de Akker contact op.

“Mijn man Gerrit heeft een keer foto’s gemaakt voor de apotheek en heeft toen laten vallen dat ik een nieuwe ruimte zocht. Twee maanden voor ik de Elsweg echt moest verlaten, vroegen zij of ik interesse had in de bovenverdieping, want die kwam vrij.” Een welkome verrassing voor Boonen. “Het is een superplek. Heel centraal, midden in de wijk en volop parkeergelegenheid.”

De afgelopen weken is er hard gewerkt. “We hebben een nieuwe vloer gelegd, alles geschilderd en een kleine badkamer bij een kamer betrokken, zodat we twee volwaardige behandelkamers en een compleet ingerichte oefenruimte hebben.” Ze is blij met de nieuwe ruimte. “Het weerspiegelt nu ook veel meer wie wij zijn. Simone Visser (manueel therapeute bij de praktijk, red.) en ik zijn twee jonge vrouwen en de praktijk aan de Elsweg is in inrichting wat gedateerd. We hebben deze verhuizing dus ook aangegrepen om het echt onze plek te maken.”
Maandag 2 juli is de eerste werkdag in de nieuwe praktijk.

“Zaterdag 14 juli hebben we open huis. We krijgen veel reacties, mensen zijn benieuwd. Niet alleen onze patiënten, maar ook mensen uit de wijk. Daarom bieden we hen graag de gelegenheid eens te komen kijken.”

Karlijn Boonen en Simone Visser Fysiopraktijk Frankrijk

De nieuwe praktijk boven apotheek de Akker, wees welkom op de feestelijke opening op 14 juli 2018

Nieuwe praktijk Fysiopraktijk Frankrijk