Feestelijk stemmen in Estrado voor de Top 2000

Het jaar loopt op zijn einde en dan is het weer tijd voor…. de Top 2000! De lijst der lijsten. De eerste week van december is het Top 2000 stemweek.  

Estrado wil daar graag aandacht aan geven door op zaterdag 2 december de deuren van Estrado open te gooien om liefhebbers helemaal in de sfeer van de Top 2000 te laten komen.

Op deze dag nodigen we heel Harderwijk tot middennacht uit om inspiratie op te doen voor zijn of haar lijstje met favorieten en/of bij ons te komen stemmen.

We hebben diverse lokale bands bereid gevonden om een selectie uit de rijke Top 2000 muziekkast te maken en voor ons te komen spelen. Back to the Future, Waving Manners en The Riff zijn enkele voorbeelden van de optredende lokale bands. Iedereen is van harte welkom van jong tot oud om te komen luisteren, inspiratie op te doen, je muziekkennis te testen én natuurlijk te komen stemmen.

Om 15.00 beginnen de plaatjesdraaiers met hits uit de Top2000 en om 15.15 uur trapt de eerste band af.  De toegang is natuurlijk helemaal gratis!

Estrado top 2000 Harderwijk