Extra Repair Café

Extra Repair Café rond het thema ‘Veilig de lente in!’ met uw rolstoel, rollator, driewieler, etc.

Op vrijdagochtend 24 maart houdt het Repair Café Harderwijk een extra reparatiebijeenkomst in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg.

Er zal dan speciale aandacht worden besteed aan het aan onderhoud, reparatie en afstelling van rolstoelen en rollators, driewielers, etc. 

Bij deze bijeenkomst is van 10.30 -11.30 u ook een fysiotherapeut  aanwezig om u te adviseren bij het gebruik van uw hulpmiddel.

Uiteraard bent u op deze vrijdagochtend ook van harte welkom met andere kapotte spullen: kleding, fietsen, broodroosters, speelgoed, stofzuigers, alles wat het niet meer doet is welkom! En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.
 
Door samen met de klant het kapotte artikel te repareren,wil het Repair Café Harderwijk het repareren promoten en bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.

De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.

U bent van harte welkom met uw rolstoel, rollator of andere kapotte spullen op vrijdag 24 maart van 9.30 u tot 12.00 u in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg, Albert Verweijplein 30, Harderwijk.
 
Zie ook: www.repaircafe.nl/locaties/repair-cafe-harderwijk. Voor contact en informatie: [email protected]