Exclusieve online tool bij presentatie van uw woning

Randmeer Makelaars is altijd op zoek naar interessante en eigentijdse innovaties om woningen zo professioneel en representatief mogelijk in de markt te zetten.

Onlangs kwamen wij weer een leuke online tool op het spoor, vertelt Danny Klaassen, eigenaar van Randmeer Makelaars, enthousiast.

Op basis van een unieke domeinnaam www.straatnaam+huisnummer.nl wordt er een exclusieve website van uw woning gemaakt. Deze website wordt niet alleen door de makelaar maar ook door de verkoper ingezet bij de promotie van de woning. Naast de reguliere informatie zoals foto’s, video en plattegronden treft u op deze exclusieve website bijvoorbeeld ook informatie aan over de zon- en schaduwstand in de diverse jaargetijden in de tuin, buurtstatistieken en POI’s (Points of Interest).

Naast deze exclusieve website worden er ook visitekaartjes aangemaakt met een link naar de woning

Deze visitekaartjes worden na een bezichtiging als een brochure door de makelaar aan de kijker(s) overhandigd. Maar er zijn nog vele andere uitstekende momenten waarbij deze kaartjes goed van pas komen. Zoals bijvoorbeeld bij een bezoek aan een sportveld of tijdens een verjaardagsfeest is het een handige gereedschap om uw prachtige woning onder de aandacht te brengen.

Randmeer Makelaars heeft de exclusiviteit voor het gebruik van deze tool verkregen voor Harderwijk.

Exclusieve online tool bij presentatie van uw woning Randmeer Makelaars