Escaperooms bij Kok Experience

Vanaf vandaag is er bij Kok weer iets nieuws toegevoegd aan de Experience. Twee Escaperooms, 'The Oscar' geïnspereerd op de bioscoop en 'De Haven', geïnspireerd op het verleden van Harderwijk. 'De Haven' is ook geschikt voor kinderen! 

Er kunnen maximaal acht tot tien personen tegelijk deelnemen aan de escaperoom. 

Bij een escape room draait het natuurlijk om het ontsnappen. Dat is niet anders in de escape rooms bij Kok Experience, met behulp van aanwijzingen en raadsels kun je ontsnappen. 

De escaperooms vertellen allebei een ander verhaal. In 'The Oscar' raak je verstrikt tussen realiteit en fictie en in 'De Haven' zit je als indringer gevangen in de kajuit van een groot VOC schip. De uitdaging is om te ontsnappen. 'The Oscar' is vanaf een leeftijd van 16 jaar, en 'de Haven' kan ook geschikt gemaakt worden voor kinderen vanaf 6 jaar.

De escaperoom kan vanaf vandaag, 28 november, worden gereserveerd bij Kok Experience
Zoals Kok Experience bekend staat, maken ze graag een leuk arrangement om het avondje uit helemaal compleet te maken. Dit kan in combinatie met een spel lasergame of een hapje eten in het restaurant. Meer informatie over de arrangementen vind je hier.

Escaperoom Harderwijk bij Kok Experience

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-455406 , 0341-230000

Meer info