Eerste Timeflex-Jobcentre van Nederland geopend in Harderwijk

Harderwijk wordt de eerste gemeente met een Timeflex-Jobcentre. Er komen nog meer vestigingen in Nederland. Inmiddels hebben diverse grote bedrijven uit de regio zich aangemeld voor werving van personeel via Timeflex-Jobcentre Harderwijk.

 

Werkzoekenden kunnen bij Timeflex-Jobcentre Harderwijk terecht voor een informatie- en adviesgesprek met een consultant over de diverse soorten arbeidscontracten, het salarisniveau en de vacatures van lokale bedrijven die momenteel openstaan.

 “Timeflex-Jobcentre is geen uitzendbureau”, benadrukt locatiemanager Thomas Vossebelt.

“Wij kijken namelijk naar alle contractvormen: vast, tijdelijk of flex. En begeleiden dus ook mensen die liever niet werken via een uitzendbureau. Daarnaast kunnen bedrijven bij ons terecht voor salarisondersteuning en juridische en HR-ondersteuning. Timeflex-Jobcentre heeft eigen Juristen en HR-adviseurs in dienst.”  

Timeflex-Jobcentre heeft veel kennis over personele, administratieve en juridische zaken.

“Al enkele jaren houdt Timeflex de actie ‘Klopt mijn loon’ (www.kloptmijnloon.nl), waarbij de salarisadministratie van bedrijven wordt geanalyseerd. Met ‘Klopt mijn CV’ (www.kloptmijncv.nl)  wil Timeflex-Jobcentre werkzoekenden of kandidaten die een andere uitdaging zoeken, helpen hun cv zo goed mogelijk te maken. Met deze service wordt de kans op een leuke nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt alleen maar groter.”
 
Het Timeflex-Jobcentre is elke werkdag geopend van 08.00 – 17.00 uur, telefonisch is het kantoor te bereiken op telefoonnummer 085-007 1805.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info