Eerste schoolhandbaltoernooi daverend succes!

Op vrijdag 8 april 2016 was het allereerste schoolhandbal toernooi in Harderwijk! Deze sportieve middag werd georganiseerd door Handbalvereniging Harderwijk in samenwerking met JOGG-Harderwijk, Brede School Drielanden en Wijkvereniging Drielanden die o.a. prijzen beschikbaar stelde en zich belangeloos inzette voor dit nieuwe evenement

Dit is het eerste jaar dat ruim 50 leerlingen uit groep 7 van diverse basisscholen uit Drielanden meededen aan dit toernooi. Het was een zeer geslaagde middag met heel veel enthousiaste, gemotiveerde en sportieve kinderen die in sommige gevallen voor het eerst kennismaakte met deze dynamische balsport.

Er was een jongens en een meidenpoule van 4 teams per poule met kinderen van OBS De Bogen, CBS de Triangel en Kbs Alfons Ariens. Helaas kon Cbs Het Startblok Drielanden niet meedoen vanwege de verkeersexamens. In beide poules is de eindstand: 1. De Triangel 2. De Bogen 1 3. De Bogen 2 4. Alfons Ariens.

De prijs voor het mooiste spandoek ging naar Kbs Alfons Ariens. Handbalvereniging Harderwijk heeft ontzettend veel leuke reacties gehad van de kinderen, ouders en scholen dat zij nu al uitkijken naar de editie van volgend jaar.

Iedereen is van harte welkom om handbal “in het echt” te komen ervaren! Maak kennis met deze actieve, stoere en snelle sport en train gezellig eens mee!

Locatie: Sporthal Drielanden (De Bogen) Harderwijk Aanvang Jeugd : 18:30 – 19:30 uur (4 – 12 jaar) Aanvang Jeugd : 19:00 – 20:00 uur (13 -19 jaar) Aanvang Dames : 20:00 – 21:30 uur Aanvang Heren: 21:00 – 22:30 uur Voor meer info: www.hvharderwijk.nl