Dopschuuv kampioenen 2017 zijn bekend

De elfde editie van Harderwijk op IJs heeft de eerste kleine 2 weken er alweer opzitten. “De eerste weken hebben we weer in de pocket,” aldus voorzitter Jennifer Rietveld.

Het weer deed zeker mee als het om winterse taferelen gaat. Het afgelopen weekend sneeuwde het dusdanig dat het ijs wel wat te verduren had.

Echter, de vele enthousiaste vrijwilligers zorgden er met de juiste middelen voor dat er gewoon geschaatst kon worden. Of het nu gaat om schoolschaatsen, Disco on Ice op de vrijdagavonden of de gratis schaatslessen en peuterschaatsen op de zaterdag er werd veel en dankbaar gebruik van gemaakt. Ook op de vrijschaatsen blokken was het gezellig toeven.  

Sponsoravond

De eerste sponsoravond van dit seizoen is inmiddels eveneens een feit. Er stonden een flink aantal rondes met heerlijke Walking-Diner hapjes klaar in het Winterpaviljoen en er werd natuurlijk gestreden om het Harderwijks kampioenschap Dopschuuv’n 2017. De eerste winnaars van dit seizoen stonden op het podium met op de eerste plaats het team bestaande uit Wessel Hees (iQOUNT), Jerphaas Verbrugh en Jan Riemer Vlijm (Carpe Diem). 

Nostalgisch schaatsen

De komende week zijn de weersvoorspellingen weer goed dus dat wordt weer genieten. De extra koopavonden op de zaterdagen 16 en 23 december maken het reuze gezellig in de stad. Zet je zaterdag 23 december de shows van het nostalgisch schaatsen en de kerst-Singin op de markt ook alvast in je agenda evenals de 2e Harderwijkse koopzondag op 24 december? Wij zijn dan als ijsbaan natuurlijk ook weer geopend!
 
Check voor de verdere activiteiten op en rond het ijs de website www.harderwijkopijs.nl.
Dopschuuv kampioen 2017 Harderwijk op IJs

De Hypotheekshop


Overhoff Telecom & ICT
Ekris BMW dealer MINI dealer
Van Drunen Installatiegroep B.V.
Houthandel en Machinale houtbewerking Albert van der Horst Ermelo
Fotostudio Merjenburgh Harderwijk
Multicopy Harderwijk
Tomassen Reclame
iQOUNT adviseurs en accountants
Carpe Diem Bloembinders
Klaassen Bedrijfstextiel
Shell Witkamp Benzine Stations Oranjelaan en Stadsdennen
Reclame Sukses Harderwijk