Dokters koken voor goede doel

Opnieuw gaan maar liefst twaalf medisch specialisten van ziekenhuis St Jansdal koken onder leiding van Rik Jansma, eigenaar van sterrenrestaurant Basiliek Harderwijk. 

Het wordt een vijfgangendiner!

Leden van het management zorgen voor de bediening onder leiding van Andrea Pul, hoofd bedrijfsrestaurant. Het diner vindt plaats in het Dolfinarium op vrijdagavond 2 oktober 2015. Het Dolfinarium stelt alle ruimtes ter beschikking en ook Rik Jansma biedt zijn diensten belangeloos aan. De Stichting Vrienden van St Jansdal organiseert deze avond om geld in te zamelen voor extra zorg voor ernstig zieke (oncologie) patiënten.
 
Geïnteresseerden kunnen een plaats aan tafel kopen. Een couvert kost € 150,--. Voor een tafel van acht personen betaalt u € 1.150,--. Een tafel van tien personen kost € 1.300,--. Omdat een groot deel van de ingrediënten gesponsord wordt, is de opbrengst van de couvertverkoop bijna geheel voor het goede doel!
 
De deelnemers krijgen een avondvullend programma aangeboden met heerlijke amuses, prachtige wijnen en een  vijfgangen sterrendiner. De ontvangst is om 18.30 uur. Tussen de gangen door vindt onder andere een exclusieve veiling plaats. Rond 23.30 uur wordt de avond afgesloten.
 
Plaatsen voor deze bijzondere avond zijn te koop via de Stichting Vrienden van St Jansdal. Er zijn 160 plaatsen beschikbaar. Geef u snel op, want: vol is vol! Reserveer daarom nu direct één of meerdere couverts of een tafel voor acht of tien personen. Dit kan via het antwoordformulier op www.stjansdal.nl/sponsordiner . Bel voor eventuele vragen met Anneke Plette via 0341-463903. 

koken met ziekenhuis st.jansdal harderwijk