Dean van Ooijen naar VVOG

Dean van Ooijen (26) sluit na de winterstop aan bij de selectie van VVOG. De veelzijdige aanvaller heeft een overschrijving aangevraagd in verband met zijn nieuwe werk in het noorden van het land voor FrieslandCampina. Begin 2020 verhuist hij met zijn vriendin naar Nunspeet.

Van Ooijen is geen onbekende in de top van het amateurvoetbal. Hij brak door bij zijn jeugdvereniging Westlandia uit Naaldwijk en speelde vervolgens 4,5 seizoen op het hoogste amateurniveau bij Excelsior Maassluis. Afgelopen jaar keerde hij terug bij zijn jeugdliefde Westlandia. 

De TC is blij met de komst van Van Ooijen. TC-lid Heimen Jansen: “Dean is een slimme en technische vaardige voetballer. Hij vindt makkelijk het net, maar geeft ook veel assists.”

Ook Dean is tevreden over zijn overstap naar VVOG: “Ik ben blij dat ik een mooie en grote club heb kunnen vinden in de omgeving van Nunspeet. Ik hoop een meerwaarde te zijn voor deze selectie en mijn steentje bij te kunnen dragen in de strijd om in de derde divisie te blijven."
 
Dean van Ooijen verbindt zich voor 1,5 seizoen aan VVOG en de TC wenst hem veel succes bij VVOG en veel plezier in zijn nieuwe woonomgeving op de Veluwe.

Dean van Ooijen

(Foto: Excelsior Maassluis Media/Harry Noordhof)