Dé natuurgids voor de Veluwe

Waar en hoe zie je wild? Welke bossen leveren de mooiste herfstkleuren? Wat zijn de beste plekken voor vogels, flora, vlinders of libellen.

Waar zie je de oude bossen met hun grillige bomen en bloeit de heide het meest uitbundig? Dit kunt u allemaal vinden in Dé natuurgids voor de Veluwe!

De Veluwe bestaat uit duizenden kilometers wandel- en fietspaden. In de gids zijn 22 prachtige wandel- en fietsroutes  voor u geselecteerd. Deze voeren u langs de meest bijzondere plekken. Van de Randmeren in het noorden, over de stuwwallen en zandgronden van het Veluweplateau tot het coulisselandschap en de rivieren in de vallei, alle aspecten van de Veluwe komen aan bod. Natuur beleven met kinderen, uitgebreide informatie over geschiedenis geologie en flora & fauna en de mooiste plekken in ieder jaargetijde maken deze gids compleet.
 
Bij het boek hoort ook een handige app voor onderweg met seizoensgebonden informatie bij specifieke plekken en tips hoe u bepaalde dieren in het gebied kunt vinden.

Deze complete gids boordevol informatie is verkrijgbaar bij VVV Ermelo en kost € 24,95. Ook een leuke tip voor de komende feestdagen.