De Kiekmure dichterbij! Buurtbijeenkomst op 30 juni

Wijkcentrum De Kiekmure wil een gezellige plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Er zijn daarom plannen om het wijkcentrum verder te ontwikkelen, samen met buurtbewoners. Op woensdag 30 juni is er een buurtbijeenkomst over de plannen en welke reacties er al uit de buurt zijn ontvangen. Je kan komen luisteren of meepraten en zo helpen de plannen van De Kiekmure vorm te geven. ​

Je kan komen luisteren of meepraten en zo helpen de plannen van De Kiekmure vorm te geven

Wat zijn de plannen?
De Kiekmure is een ontmoetingsplek voor de wijk waar je voor veel verschillende activiteiten terecht kunt. Misschien ben je er al eens geweest, heb je er koffie gedronken of meegedaan aan een activiteit. De wens is dat De Kiekmure nog meer een plek wordt waar je je thuis voelt, om iedere buurtbewoner nog meer te kunnen bieden. Het blijft natuurlijk een ontmoetingscentrum voor de wijk. Daarnaast komen er organisaties uit de wijk die gaan samenwerken op het gebied van zorg, welzijn en Positieve Gezondheid.

De Kiekmure een plek waar je je thuisvoelt

Praat mee, stel vragen, of luister mee
Om 18.30 uur ben je welkom om binnen te lopen voor een kopje koffie of thee
Om 19.00 uur start de bijeenkomst met de presentatie van de plannen voor De Kiekmure
Na de presentatie is er tijd en ruimte om in gesprek te gaan over de plannen, te luisteren, je vragen te stellen of je ideeën te delen.

Aanmelden is nodig!
In verband met de maatregelen is het nodig om je aan te melden voor de bijeenkomst. Klik hier voor het aanmeldformulier of bel met het wijkcentrum op 0341 – 43 47 49.

Wat is jouw idee of wens voor De Kiekmure?
Denk mee over de plannen van De Kiekmure. Heb je ideeën of wensen voor het wijkcentrum? Graag! De Kiekmure nodigt je uit om je idee via dit formulier in te sturen.

De Kiekmure Harderwijk