CDA Harderwijk Hierden ziet ledenaantal groeien

De lokale afdeling van het CDA Harderwijk Hierden ziet een trendbreuk met het verleden en ziet haar ledenaantal weer groeien. “Dat is goed nieuws”, stelt Rob Hammenga, voorzitter van het bestuur. 

Dat meer mensen zich aansluiten is een steun in de rug voor de partij die werkt aan een herkenbaar profiel zodat inwoners weten waar het CDA voor staat.

Naast het ontwikkelen van een scherp profiel, heeft de afdeling zich ten doel gesteld de basis te verbreden. Fractievoorzitter Peter Sels: “We willen een partij zijn die herkenbaar en geworteld is in de lokale samenleving”. Een groeiend ledenaantal bevestigt dat het CDA op de goede weg is. “Dit betekent niet dat we er al zijn. Het is een aanmoediging om door te gaan op de lijn die we hebben ingezet”, stelt de voorzitter van het bestuur.

Daarnaast is tijdens de ledenvergadering van 13 november de bestuurstermijn van Olga Maarleveld per acclamatie met vier jaar verlengd. “Olga is betrokken bij de samenleving en de mensen om haar heen. Zo iemand wil je er graag bij houden”, aldus Rob.