Buitenrommelmarkt Wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk

Wijkvereniging Stadsdennen / Frankrijk organiseert zaterdag 18 juli en 12 september een buitenrommelmarkt in Harderwijk. Aanvang 10.00 uur tot 16.00 uur. Bezoekers hebben vrij toegang.
 

De locatie van de markt is het Albert Verweyplein / Brederolaan in Harderwijk. De markt is voor particulieren die hun zolder hebben opgeruimd.
Je mag alles verkopen dat tweedehands is en nog goed te gebruiken is voor anderen. Geen nieuwe spullen en geen rest partijen.

Mocht je zelf nog willen staan dan is dat nog mogelijk.

We verhuren grondplekken vanaf 4 meter (meer mag wel minder niet). Kosten zijn voor leden € 2,50 p/m en voor niet leden € 4,00 p/m. Borg is € 5,00.
 
Ook is het mogelijk om een kraam te huren
Leden betalen voor een kraam € 25,00 p/k en niet leden € 30,00 p/k. Borg is € 5,00.,
 
Reserveren is alleen mogelijk via een inschrijfformulier welke te downloaden is via de website of aan te vragen via de mail. Bellen kan ook naar 06-14403745. Er moet ook betaald worden van te voren. Alles moet geregeld zijn voor de dag van de rommelmarkt.

Voor beide markten kan er gereserveerd worden

Voor info kunnen mensen terecht op de website van de vereniging www.wijkstadsdennen.nl. Ook kan men een e-mail sturen naar [email protected] of via telefoon bij T. Goosen 06-14403745.
 
Volg ons ook op twitter en facebook:  /wvstadsdennen.
 
Volgende markt 2015:
Buitenrommelmarkt zaterdag 18 juli (voor deze markt kan nog gereserveerd worden).
 
Komt u ook kijken????