Bruidspaar Klosse - Jansen 60 jaar getrouwd

26 maart was de dag dat meneer en mevrouw Klosse 60 jaar getrouwd zijn. Vandaag 3 april bracht burgemeester Harm-Jan van Schaik hen een felicitatiebezoek. 

Meneer en Mevrouw Klosse wonen met veel plezier in Harderwijk en zijn al 60 jaar gelukkig samen. 

Mevrouw heet van haar meisjes naam: Jansen. Een echte Harderwijkse naam natuurlijk en dat klopt. Zij is geboren en getogen in Harderwijk en komt uit een echte vissers familie. 

In 1954 is meneer Klosse naar Harderwijk gekomen vanuit Den Hulst. Hij werd opgeroepen voor dienstplicht en was gelegerd op de WGF kazerne. Na een opleiding heeft hij besloten om dienst militair te worden. Hierna is hij nooit meer vertrokken uit Harderwijk.

Meneer en Mevrouw Klosse hebben elkaar in Harderwijk leren kennen maar hoe? Dat herinneren zij zich beide niet meer... 

Mevrouw Klosse heeft vanaf haar veertiende in de confectie fabriek gewerkt. Dit deed zij dan ook met veel plezier en was hier zelfs heel goed in! Na het trouwen is zij thuis gebleven en heeft ze gezorgd voor het huishouden en met veel liefde voor hun twee dochters. Ze hebben samen ook drie kleindochters gekregen.

In Harderwijk hebben meneer en mevrouw Klosse elkaar leren kennen. Hoe? Dat herinneren zij zich beide niet meer. Dat kwam zo vanzelf. Nog steeds hebben zij een goed huwelijk samen. Ondanks dat ze veel hebben mee gemaakt in hun leven zijn ze gelukkig en beide in goede gezondheid. Op een leeftijd van 82 en bijna 83 jaar kunnen zij nog veel leuke dingen doen samen en gaan ze ook nog regelmatig op vakantie.