Bruidspaar Groeneveld & Van Zuijlen 60 jaar getrouwd!

Vandaag hing letterlijk de vlag uit voor Bruidspaar Groeneveld! Zij zijn 60 jaar getrouwd. Burgemeester Harm-Jan van Schaik bracht het echtpaar een felicitatiebezoek. 

Meneer Groeneveld geboren in Boskoop, mevrouw van Zuijlen geboren in Zevenhuizen (Zuid-Holland)

 

Zij hebben samen 2 zoons en 1 dochter, 5 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Met hard werken een mooi leven opgebouwd.
Na hun huwelijk gaan wonen in de Klundert waar vader werkzaam was bij Meubelmakerij Sprij en moeder daar thuis de zorg had voor inmiddels 3 kinderen en daarnaast ook bijverdiende door met de naaimachine kussens van stoffering te voorzien.

Na 9 jaar (1967) verhuisde het bedrijf naar Cuijck ( Nijmegen) en gingen zij mee. Na 4 jaar (1971) verliepen de zaken daar niet zo goed en via oude collega’s een baan bij Houthandel van Drimmelen in Zwijndrecht gekregen. Dus verhuisde het gezin weer terug richting westen. Daarvan zijn de kinderen uitgevlogen en na hun pensioensering/vut ( 1996) zijn meneer en mevrouw Groeneveld naar Harderwijk gekomen omdat daar inmiddels dochter met gezin woonden.

Meer dan 20 jaar hebben ze een vaste caravan gehad op Camping het Grote Bos in Doorn, waar ze ook beide actief waren in diverse commissies. Maar vorig jaar werd mede door de gezondheid dit allemaal een beetje te veel en is de caravan verkocht.


Stil zitten is er nog steeds niet bij en gaan dan ook nog een nieuwe uitdaging aan.

Op zoek naar een woning, waar meer contact met andere bewoners en/ of activiteiten zijn, gaan ze nu eind maart terug naar de Klundert.
De nieuwe woning is een heel nieuw appartement in een seniorencomplex, waar allerlei zorg mogelijk is en veel activiteiten worden ondernomen.