Briefstemmen Tweede Kamerverkiezingen voor 70 plussers

Bent u 70 jaar of ouder? Dan kunt u bij deze Tweede Kamerverkiezingen ook per brief stemmen. Op woensdag 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. 

Uiterlijk 3 maart ontvangt u een envelop met uw stempluspas en een gezondheidscheck. Met deze stempas kunt u stemmen in het stembureau, iemand machtigen om uw stem uit te brengen, of per brief stemmen

Uiterlijk 11 maart ontvangt u een tweede envelop met een briefstembiljet, een envelop voor het briefstembiljet, een retourenvelop en een stapsgewijze uitleg over het briefstemmen. Hiermee kunt u uw stem bij deze verkiezing dus ook per brief uitbrengen.
 
Uw briefstembiljet kunt u vanaf 10 maart via de post sturen of inleveren op het Stadhuis, Havendam 56, van 10 maart 9.00 tot 17 maart 21.00 uur. Houd er rekening mee dat het op de verkiezingsdag 17 maart extra druk kan zijn op het afgiftepunt.
 
Heeft u algemene vragen over het briefstemmen? Dan kunt u bellen met 0800-1351. De telefoonlijn is 7 dagen per week, van 8.00-20.00 uur bereikbaar. Voor gemeente-specifieke vragen over bijvoorbeeld de locatie van de afgiftepunten kunt u terecht op harderwijk.nl/verkiezingen.

Meer informatie en een handig filmpje met een uitleg over briefstemmen vindt u op elkestemtelt.nl.