Brandweer Harderwijk zoekt collega's

De vrijwilligers van de brandweer Harderwijk hebben een belangrijke taak in het geval van bijvoorbeeld een brand, bij verkeersongevallen of andere calamiteiten. Vandaar dat burgemeester Harm-Jan van Schaik graag een handje hielp bij het ophangen van een spandoek op het Huis van de Stad. 

De brandweer draagt bij aan een veilige leefomgeving. Zonder deze vrijwilligers komt dit in het geding.

Vandaar dat vandaag is gestart met de wervingsactie voor brandweer vrijwilligers. Die start was vanaf een flinke hoogte. Burgemeester Harm-Jan van Schaik mocht samen met postcommandant van Asselt een spandoek ophangen aan het Huis van de Stad. Om deze actie goed uit te voeren bracht de brandweer een hoogwerker mee.  Inwoners tussen de 18 en 45 jaar hebben een brief ontvangen van burgemeester Harm-Jan van Schaik.

Hierin de een persoonlijke en dringende oproep om vrijwilliger te worden! 

Op maandag 12 februari tussen 19.00 en 22.00 is er een inloopavond op de brandweerkarzene. Tijdens deze avond kun je kennis maken met de collega's van de brandweer van Harderwijk. Zij kunnen je informatie en een beeld geven van dit fascinerende beroep en natuurlijk is er gelegenheid voor het stellen van vragen. 

Informatie

Voor meer informatie over de brandweer zie www.brandweerharderwijk.eu of bel/mail met  postcommandant, de heer A. van Asselt via tel. 06 109 134 34 of mail naar a.vanasselt@vnog.nl. Ben je geïnteresseerd, maar kun je niet naar de inloopavond komen? Neem dan contact op via bovenstaande contactgegevens.

Actie werven van Vrijwilligers bij Brandweer Harderwijk