Bram van Polen geeft een kinderpersconferentie in de Bibliotheek

Dinsdag 6 november heeft Bram van Polen (aanvoerder van PEC Zwolle) samen met de leerlingen van basisschool Alfons Ariëns uit Harderwijk de campagne Nederland Leest Junior afgetrapt in de Bibliotheek.

Nederland Leest Junior is de jeugdeditie van de grootste nationale volwassenen leescampagne, waarbij ontmoeting en debat wordt gestimuleerd aan de hand van een thema.

Dit jaar staat het thema ‘voeding’ met als boek ‘Graaf Sandwich en andere wetenswaardigheden’ centraal.

      BEKIJK OOK DE VIDEO: 'PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen onderworpen aan een vragen(v)uur.'

In het kader van voeding en (top)sport hebben de leerlingen uit groep acht alles uit de kast gehaald om deze kans te grijpen en goede, leuke en interessante vragen te stellen aan een sportheld. Bram nam alle tijd voor de vragen en gaf naar tevredenheid van de leerlingen goede en leuke antwoorden.

Als ambassadeur van de campagne ‘Drink water, pak de beker!’ is gezonde voeding een belangrijk aspect in het leven van Bram en niet alleen als topsporter.

‘Gezonde voeding is voor alle kinderen van groot belang’, aldus Bram. In samenwerking met organisatiebureau ‘Motivatie’ van Monique Mennen is deze persconferentie tot stand gekomen. Veluwe FM heeft voor HK Kids FM opnames gemaakt dat op woensdag 14 november om 16.00 uur wordt uitgezonden.

Bram van Polen met leerlingen van Alfons Ariëns Harderwijk