Bloemschikken en Tuinontwerpen bij Groei en Bloei

Vind u die schattige bloemstukjes of opgemaakte pompoenen ook zo mooi? 

Maar heeft u zelf niet genoeg handigheid  en kennis om ook zoiets te maken?

Op woensdag 21 oktober start de jaarlijkse cursus bloemschikken voor beginners weer. Deelnemers leren hier de basisprincipes van het bloemschikken in verschillende stijlen, zoals driehoekschikking en biedermeier. De cursus wordt gegeven van eind oktober tot eind maart op 8 woensdagavonden. Naast de cursus voor beginners, is er bij voldoende deelname ook één voor gevorderden. Cursusleider is de bloembinder Jaap Vlijm, geholpen door Wil Epe en Alice Groeneveld.

Verder start er op maandag 5 oktober een cursus Tuinontwerp. Als u niet tevreden bent over uw tuin of misschien wel een kale vlakte heeft die een tuin moet worden, dan is dit uw kans! Op drie maandagavonden in oktober leert u stapsgewijs een tuin ontwerpen. Aan bod komen zaken als wensen en mogelijkheden, het creatieve aspect, stijlen en materialen. De cursus wordt gegeven door tuinarchitecte Frieda Molenaar.
Beide cursussen worden gegeven in de Kiekmure.

Inlichtingen over het bloemschikken kunt u krijgen bij Wil Epe, tel 0341-415442 (na 18.00 uur) of bij Henriëtte Koekoek, tel 0341-415257. Aanmelding voor de cursus bloemschikken uiterlijk 7 oktober.

Voor het Tuinontwerp kunt u terecht bij Olga Wolfswinkel, tel. 0341-425147. Aanmelding voor de cursus Tuinontwerp uiterlijk 28 september.
Meer informatie staat op de website: www.harderwijk.groei.nl