Bellen is oplossen!

De coronacrisis beïnvloedt ons leven. Ook de financiële gevolgen voor veel burgers en ondernemers beginnen zichtbaar te worden. Er zijn twee grote verschillen met de financiële crisis van 2008. Schulden staan nu volop in de aandacht en de coronacrisis is vooral een maatschappelijk probleem. Van ons allemaal.

* Bellen is oplossen

Daarom is de KBvG opnieuw gestart met de campagne ‘bellen is oplossen’. Daarmee wil de KBvG - namens haar leden/gerechtsdeurwaarders – burgers en ondernemers stimuleren snel te bellen om betalingsproblemen op te lossen. Door te bellen met de gerechtsdeurwaarder kan men de situatie bespreken en kan er een passende oplossing worden gezocht; dat voorkomt dat hun schulden onnodig verder oplopen.

* Samen oplossen
Er is veel onderzoek gedaan naar de reden waarom mensen geen contact opnemen met een gerechtsdeurwaarder over hun schulden. Veel van die redenen berusten op vooroordelen rondom de gerechtsdeurwaarder en het taboe rondom schulden. Met deze campagne steken we als gerechtsdeurwaarders de hand uit: bel ons dan kunnen we het sámen oplossen.

Wittebrood De Gerechtsdeurwaarder is bereikbaar op telefoonnummer 0341-433215.
www.wittebroodgdw.nl