Belastinghulp Harderwijk Wij maken het u écht gemakkelijk!

ZorgDat helpt u bij het invullen van uw belastingaangifte! U kunt voor hulp bij de belastingaangifte 2017 terecht bij de receptie van ZorgDat. 
 

Voor aanmelding kunt u bellen.  Een vrijwilliger neemt daarna contact op voor het maken van een afspraak.

Deze afspraken kunnen gemaakt worden op locatie ZorgDat (Deventerweg 4) en in Wijkontmoetingscentrum: Drielanden, Stad, Weideheem, De Aanleg en het Onder Onsje in Hierden. Bent u niet mobiel? Het is ook mogelijk dat een vrijwilliger bij u thuis komt. 

Let op: de Belastingdienst let er dit jaar extra op of uw aangifte op tijd, voor 1 mei 2017 binnen is.  Houd daar s.v.p. rekening mee!

Is de belastinghulp er ook voor mij?
De belastinghulp is gratis en bedoeld voor mensen met een laag inkomen en vermogen. De inkomensgrens voor alleenstaanden is € 21.000,-. Het vermogen van een alleenstaande mag maximaal € 20.000,- zijn. De inkomensgrens voor gehuwden of samenwonenden (gezamenlijk) is € 30.000,- en het vermogen maximaal € 25.000,-. De inkomens vindt u op de jaaropgaven. Aangifte kan alleen met behulp van een persoonlijke DigiD-code. U kunt deze zelf aanvragen bij de Belastingdienst en de vrijwilligers kunnen u daarbij eventueel helpen. 

Als u gebruik kunt maken van de hulp van de vakbond of van een ouderenbond, komt u niet in aanmerking voor de belastinghulp van ZorgDat. 

U kunt een afspraak maken voor het invullen van uw belastingaangifte door te bellen naar ZorgDat via telefoonnummer: 0341 – 434 656.