Beginnen met hardlopen?

Wil je beginnen met hardlopen? In september start atletiekvereniging Athlos weer met een ochtend- en avondgroep.

Atletiekvereniging Athlos start meerdere keren per jaar met startersgroepen

Starten bij Athlos is meer dan alleen hardlopen. Er wordt elke training aandacht besteed aan ‘de core’ is buik en rug , blessurepreventie en looptechniek en de accommodatie biedt veel extra’s.

Lopen is verder een sociale activiteit en juist dat element zorgt er voor dat de droom van veel mannen en vrouwen is uitgekomen. Na bijna vier maanden loop je zonder stoppen zes kilometer. Athlos start dit najaar met een avondgroep en een ochtendgroep.

De start van de avondgroep is op dinsdagavond 7 september aanstaande.  Er wordt op dinsdag- en donderdagavond getraind vanaf 19.30 uur. De ochtendgroep start vanaf 21 september aanstaande. De ochtendtrainingen zijn op dinsdag- en vrijdagmorgen vanaf 09.00 uur.  

De groep begint altijd aan de Strokelweg vanaf het clubhuis van Athlos waar de prachtige atletiekaccommodatie ligt. De kosten bedragen voor de gehele cursus van 16 weken eenmalig € 50,00. Hierbij is inbegrepen verzekering en  een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden .

Na de training kun je als je wilt in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar gebruiken en gezellig na te praten. Als je na afloop van de cursus besluit om lid te worden bepalen wij samen of jij in Loopgroep 5 of Loopgroep 4 verder gaat. Hier vanuit kun jij jezelf verder ontwikkelen naar gelang jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos).

Vragen of aanmelden: Avondgroep is  [email protected] en ochtendgroep is  [email protected]

Avondtraining atletiekvereniging Athlos Harderwijk